Flux MX segon premi al BBVA Innova Challenge MX

18/02/2015

El nostre projecte Flux MX ha guanyat el segon premi en la categoria empresarial del concurs Innova Challenge MX organitzat pel BBVA. El concurs, que ha comptat amb la participació de 378 desenvolupadors de 36 països, buscava solucions innovadores utilitzant el api de BBVA creat per a l’ocasió que permet aconseguir les dades de les […]

El nostre projecte Flux MX ha guanyat el segon premi en la categoria empresarial del concurs Innova Challenge MX organitzat pel BBVA.

El concurs, que ha comptat amb la participació de 378 desenvolupadors de 36 països, buscava solucions innovadores utilitzant el api de BBVA creat per a l’ocasió que permet aconseguir les dades de les transaccions amb targeta BBVA en 3 ciutats de Mexico en un període de 6 mesos

Flux MX és una visualització interactiva que mostra els fluxos de transaccions entre les diferents cel·les i codis postals combinant a la vegada informació provinent de Foursquare.

La visualització permet filtrar per categories en cadascuna de les cel·les i mostra els fluxos d’entrada i sortida entre les diferents cel·les i codis postals.

L’aplicació visualitza l’activitat en cel·les amb diferents tipologies d’activitats comercials, residencials etc.

Comparteix: