[Your browser can not show canvas.]

Blog

Pàgines

Handson Instagram a la UAB

Ha estat un plaer poder participar a les sessions HandsOn organitzades pel màster en Màrqueting digital de la UAB el passat mes de juliol. Aquestes sessions van tenir lloc al Citilab de Cornellà durant dos intensos caps de setmana. Durant el divendres a la tarda i dissabte al matí hem treballat en grups dissenyant i després desenvolupant una eina d'extracció de dades a Instagram

El primer cap de setmana ens hem dedicat a dissenyar l'eina, després de definir quins objectius voliem aconseguir.

Flux MX segon premi al BBVA Innova Challenge MX

El nostre projecte Flux MX ha guanyat el segon premi en la categoria empresarial del concurs Innova Challenge MX organitzat pel BBVA.

El concurs, que ha comptat amb la participació de 378 desenvolupadors de 36 països, buscava solucions innovadores utilitzant el api de BBVA creat per a l'ocasió que permet aconseguir les dades de les transaccions amb targeta BBVA en 3 ciutats de Mexico en un període de 6 mesos

Taller sobre disseny multidispositiu, dins del Màster en Comunicació i Marketing Online

Aquest any ens ho hem  tornat a passar molt bé donant un Taller sobre disseny multidispositiu, dins del  Màster en Comunicació i Marketing Online de la UAB

Durant les 5 hores que ha durat aquest micro-taller, l'Anna ha parlat de tècniques de "Responsive web design" amb un exemple pràctic a classe, i en Dani ha parlat sobre frameworks de disseny multidispositiu com Twitter Bootstrap i Jquery Mobile, i una breu introducció a l'entorn Phonegap de desenvolupament d'aplicacions per mòbils amb tecnologia html5/css

Pàgines